nieuwsbrief mei

Schoolvoetbal

Op woensdag 12 april werden de voetbalkampioenschappen van de gemeente Losser gespeeld. Het meisjesteam is kampioen geworden!

Zij mogen op woensdagmiddag 10 mei deelnemen aan de Twentse Kampioenschappen (bij de voetbalvereniging De Tubanters en v.v. Zuid-Eschmarke in Enschede). Alle deelnemers hebben met veel plezier de wedstrijden gespeeld.

Theoretisch en praktisch verkeersexamen

Alle 29 leerlingen van groep 7 zijn op 6 april geslaagd voor het theoretisch verkeersexamen. Gefeliciteerd! Het praktisch verkeersexamen zal plaatsvinden op woensdag 10 mei 2017.

Culturele voorstellingen en projecten

 

Vastenactie 2017

Op Witte Donderdag hebben we de opbrengst bekend gemaakt van de vastenactie. Er is       € 852,00 door de leerlingen van onze school bijeengebracht. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan een project in El Salvador. We bedanken iedereen voor de bijdrage.

Groep 8: Sirkelslag

Op donderdag 11 mei spelen de leerlingen van groep 8 mee met het competitiespel JP Sirkelslag, dat wordt georganiseerd door het jongerenpastoraat Losser.Groep 8: naar Staringgroeve

Op vrijdag 12 mei gaan de leerlingen van groep 8 naar de Staringgroeve en Erve Kraesgenberg. Dit bezoek hoort bij het project “de kist van mevrouw Stien”.

Groep 8: Bankbattle

Op woensdag 17 mei doen de leerlingen van groep 8 mee aan de Bankbattle. Dit is een wedstrijd tussen verschillende scholen die wordt georganiseerd door de Rabobank. De kinderen moeten tijdens de wedstrijd zo snel mogelijk een code zien te vinden door middel van het beantwoorden van vragen.